De laatste berichten


Vlaardingse gezelligheid in Twente

De Lutte      24 juni 2017

Deze dag waren we uitgenodigd in Overijssel in het plaatsje 'De lutte' voor een bedrijfsfeest bij een hotel. Dit hotel is van een echtpaar dat in Vlaardingen heeft gewoond en we waren benaderd door eigenaar John Berghaan om er te kom...


Lees meer   


"Boerenkapellenfestijn" op Heijplaat

Heijplaat      17 juni 2017

Deze avond waren we uitgenodigd door de Culturele Commissie Heijplaat voor een boerenkapellenfestijn. Samen met nog 2 andere kapellen te weten de Horlepiepers uit rotterdam en de schuimkoppen uit Oosteind.

We gingen met de bus ...


Lees meer   
Komende optredens


Muziekboot Varend Corso

Aug
4
2017

Westland

13:00 uur

Meer informatie   


Muziekboot Varend Corso

Aug
6
2017

Delfland

11:00 uur

Meer informatie   


Bekijk de volledige agenda


Wij zijn De Haringkoppen

Iets te vieren? Open dag? Opening van uw bedrijf? 'Blaaskapel de Haringkoppen' weet van elke gelegenheid weer een feestje te maken. We spelen in de samenstelling van een bigband, maar de sound van een dweilorkest. Het eigen geluid ontstaat door de vele eigen arrangementen.

Wij hebben een breed repertoire, bestaande uit vrolijke meezingers tot rustige nummers. Hierbij kunt u denken aan; Jan Smit, Frans Duijts, Vader Abraham, Simon & Garfunkel, Rob de Nijs, Boudewijn de Groot en ga zo maar door. In de decembermaanden zijn wij ook nog actief als zwartepietenband en als kerstband. Bij de vereniging staan muzikaliteit en gezelligheid op de eerste plaats, maar de sfeer is familiair.
Volg ons,
en mis niks!FacebookTwitterYouTube


Van Zanten Vlaardingen
Gemeente Vlaardingen
Fonds Schiedam Vlaardingen
The MindOffice
Van Zanten Vlaardingen
Gemeente Vlaardingen
Fonds Schiedam Vlaardingen
The MindOffice